cover_diensten

Kredietinformatie

Het aanvragen van krediet informatie over een bedrijf is zinvol wanneer u voor het zaken doen wilt weten of men de rekening uiteindelijk wel kan betalen. 

Ook gedurende het zaken doen, is het verstandig om af en toe te controleren hoe uw klant ervoor staat. Dit weegt u af op basis van de opdrachten die u krijgt en hoeveel geld daarmee gemoeid is. Er zijn zelfs mogelijkheden dat u een “ALERT” krijgt wanneer zich wijzigingen voordoen in de cijfers van een organisatie, zodat u direct kunt anticiperen.

“Kennis geeft voorsprong en voorkomt"

Kredietinformatie abonnementen

Er zijn meerdere aanbieders van kredietinformatie abonnementen. De kwaliteit, prijs en begrijpelijkheid van de rapporten lopen nogal uiteen.

Doordat wij met regelmaat beoordelingen van kredietinformatie rapporten doen, kunnen wij u offertes en voorbeelden voorleggen van aanbieders waarvan wij van mening zijn dat deze kwalitatief en prijstechnisch in orde zijn.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kan Salvors voor u betekenen?

U kunt bij ons losse krediet informatie rapporten opvragen. Dit kunt u doen door een email te sturen naar incassomakelaardij@salvors.nl.

Vermeld in uw bericht de bedrijfsnaam en het kamer van koophandel nummer. U krijgt van ons het rapport binnen 24 uur opgeleverd inclusief onze opmerkingen over de informatie.