cover_diensten

SALVO Systems

Iedere onderneming beschikt over een boekhoudpakket. Maar daarin zit niet standaard een debiteurenbeheer module.

Uit de boekhouding kunnen wel herinneringen worden verzonden, maar het bijhouden van historie van gespreksnotities en inkomende en uitgaande emailberichten, behoort niet tot de opties. Laat staan dat u door middel van één druk op de knop het gehele digitale dossier van gebeurtenissen per debiteur kunt rapporteren aan het management.

Debiteurenbeheer wordt nogal eens onderschat. Men houdt notities bij op papier wat debiteurenbeheer tot een tijdrovende taak maakt en daarom minder leuk. Wanneer de debiteurenbeheerder ondersteunt wordt door een intuïtief systeem, wordt het allemaal een stuk effectiever en dus aangenaam.

Salvors heeft daarom een systeem ontwikkeld genaamd SALVO.

Dit systeem bevat uitsluitend de tools die benodigd zijn om efficiënt en snel te kunnen verwerken. Daarnaast is Salvo in aanschaf ook nog eens gunstig geprijsd. Geen licenties per gebruiker en geen exorbitant hoge aansluitkosten doordat koppelingen met uw boekhouding gemaakt moeten worden.

Het enige dat u nodig heeft is een export openstaande posten uit uw boekhouding en de rest gaat praktisch vanzelf. Dat noemen wij een Plug & Play Credit Control Tool.

In onze bibliotheek kunt u een product presentatie downloaden.