cover

Ik heb niet betalende klanten

Misschien herkent u het wel. U ben ik gesprek met een mede-ondernemer en die zegt: ik heb een niet betalende klant. Erg vervelend voor uw collega ondernemer. Maar hoe kunt u hem helpen? U kunt Salvors Incasso aanbevelen.

Niet betalende klanten voorkomen

Om een incasso traject te voorkomen is het goed om te weten hoe u het beste uw niet betalende klanten netjes kunt aanmanen te betalen.

U heeft een goede klant waarvoor werkzaamheden verricht zijn. Echter heeft deze klant na de 2e herinnering nog niet betaald. Hoe benaderd u deze klant dan? Verstuurt u een aanmaning? Ons advies is: doen. Wanneer u dit namelijk verzuimd heeft u gerechtelijk geen poot om op te staan.

Aanmaningen zijn in het bedrijfsleven geaccepteerd en worden eigenlijk altijd verzonden. De stap die daarna volgt: het al dan niet uit handen geven van de factuur, dat is meestal de stap waarbij ondernemers twijfelen.

Het is trouwens goed om bij het sturen van een aanmaning extra kosten in rekening te brengen. U bent namelijk extra tijd kwijt. Aangezien tijd, ook u en uw bedrijf, geld kost mag u een aanmaningsbedrag in rekening brengen.

Na een aanmaning nog geen betaling?

Wanneer uw niet betalende klanten (ook na een aanmaning) nog niet betalen wordt het tijd om een incassobureau in te schakelen. Uw kunt Salvors inschakelen om uw klant te laten betalen. Wij houden er rekening mee dat u uw klant wilt behouden en gaan uiterst zorgvuldig te werk.

Wij beschikken over een netwerk van incasso bureaus en deurwaarders. Dit netwerk ligt verspreid over Nederland. Dit stelt u als schuldeiser in staat om zo dichtbij mogelijk bij uw debiteur te komen met behulp van een incasso correspondent.

Salvors Incasso Makelaardij

Salvors biedt naast de oplossing voor niet betalende klanten nog vele andere diensten aan. Wilt u Salvors Incasso Makelaardij inschakelen? Wij bieden in elke kwestie dezelfde service en aandacht. Ons team handelt op basis van een Rotterdamse no-nonsense mentaliteit en op pro-actieve en besluitvaardige wijze en doet altijd vooronderzoek naar de desgewenste debiteur.

Mocht uw interesse zijn gewekt en u heeft nog vragen, neem dan gerust contact op met Salvors Incasso Makelaardij. Salvors, uw one-stop-shop voor creditmanagement zaken!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan gerust onderstaand contactformulier in of bel ons op 010 - 752 3743.