cover

Incasso buitenland laten uitvoeren

Hulp bij incasso buitenland door Salvors Incasso Makelaardij

Het is ergerlijk als uw zakenrelatie uw uitstaande facturen niet tijdig of helemaal niet voldoet. In het geval deze bovendien gevestigd is in het buitenland, zou u dit kunnen ervaren als een bijkomend obstakel in het creditmanagement proces. De afstand kan ertoe bijdragen dat het contact niet als persoonlijk aangevoeld kan worden. Tevens is een bezoek aan een cliënt in het buitenland tijdrovend en brengt het extra kosten met zich mee. Tenslotte is het mogelijk dat er een taalbarrière bestaat. Kortom, u bevindt zich in een onwenselijke situatie betreffende een incasso buitenland.

In deze situatie zou u ervoor kunnen kiezen om problemen met betrekking tot incasso buitenland af te laten handelen door de incassospecialisten van Salvors. De inschakeling ons team kan voor u een wereld van verschil betekenen. Wij beschikken over een internationaal netwerk van incasso- correspondenten, die zich in de nabijheid van de betreffende debiteur kunnen verplaatsen en desgewenst kunnen communiceren in zijn (moeder)taal. Op deze wijze realiseert Salvors Incasso Makelaardij kortere communicatielijnen en kunnen betalingsafspraken met de cliënt sneller en gemakkelijker gemaakt worden. De debiteur wordt middels deze aanpak zichtbaarder en bereikbaarder.

U wordt voortdurend ingelicht over de ontwikkelingen gedurende het incasso buitenland proces. Salvors onderhoudt regelmatig contact met zijn ruime internationale netwerk. Salvors incasso makelaardij internationaal is uw eerste aanspreekpunt en is middels telefoon en e-mail 24 uur per dag bereikbaar.

Salvors nationale incasso makelaar

Naast hulp bij incasso buitenland, biedt salvors uiteraard tevens ondersteuning bij nationale incasso. Vanzelfsprekend hebben wij verspreid over het land een zeer ruim netwerk van incassobureaus en deurwaarders.

Salvors Incasso Makelaardij

Salvors biedt naast het bovenstaande nog vele andere diensten aan. Wilt u Salvors Incasso Makelaardij inschakelen? Wij bieden in elke kwestie dezelfde service en aandacht. Ons team handelt op basis van een Rotterdamse no-nonsense mentaliteit en op pro-actieve en besluitvaardige wijze en doet altijd vooronderzoek naar de desgewenste debiteur.

Mocht uw interesse zijn gewekt en u heeft nog vragen, neem dan gerust contact op met Salvors Incasso Makelaardij. Salvors, uw one-stop-shop voor creditmanagement zaken!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan gerust onderstaand contactformulier in of bel ons op 010 - 752 3743.