cover

Incasso Duitsland laten uitvoeren

Als u een bedrijf in de omgeving van Rotterdam heeft, kan het zomaar zijn dat u zaken doet met partijen buiten Nederland. Zo kan een leverancier, klant of relatie gevestigd zijn in bijvoorbeeld Duitsland. Het is natuurlijk goed om zaken te doen over de grens heen, maar wat doet u als uw relatie u niet betaald?

Incasso Duitsland laten uitvoeren

In deze situatie zou u ervoor kunnen kiezen om problemen met betrekking tot incasso Duitsland af te laten handelen door de incassospecialisten van Salvors. De inschakeling ons team kan voor u een wereld van verschil betekenen. Wij beschikken over een internationaal netwerk van incasso- correspondenten, die zich in de nabijheid van de betreffende debiteur kunnen verplaatsen en desgewenst kunnen communiceren in zijn (moeder)taal. Op deze wijze realiseert Salvors Incasso Makelaardij kortere communicatielijnen en kunnen betalingsafspraken met de cliënt sneller en gemakkelijker gemaakt worden. De debiteur wordt middels deze aanpak zichtbaarder en bereikbaarder.

Wij helpen u ook graag bij uw incasso voor Engeland, België of bijvoorbeeld Frankrijk.

Ontwikkelingen bijhouden

U wordt voortdurend ingelicht over de ontwikkelingen gedurende het incasso Duitsland proces. Salvors onderhoudt regelmatig contact met zijn ruime internationale netwerk. Salvors incasso makelaardij internationaal is uw eerste aanspreekpunt en is middels telefoon en e-mail goed te bereiken.

Salvors Incasso Makelaardij

Salvors biedt naast het bovenstaande nog vele andere diensten aan. Wilt u Salvors Incasso Makelaardij inschakelen? Wij bieden in andere kwesties als een incasso in Duitsland dezelfde service en aandacht. Ons team handelt op basis van een Rotterdamse no-nonsense mentaliteit en op pro-actieve en besluitvaardige wijze en doet altijd vooronderzoek naar de desgewenste debiteur.

Mocht uw interesse zijn gewekt en u heeft nog vragen, neem dan gerust contact op met Salvors Incasso Makelaardij. Salvors, uw one-stop-shop voor creditmanagement zaken!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan gerust onderstaand contactformulier in of bel ons op 010 - 752 3743.