cover

Klanten die te laat betalen

U herkent het wel, bijna elk bedrijf heeft ze: klanten die te laat betalen. Maar wat doet u hieraan? Hoe behandelt u goede klanten die laat zijn met betalen. En wanneer stuurt u de eerste aanmaning? Allemaal vragen die bij u op zouden kunnen komen als uw klant te laat betaald.

Nog steeds klanten die te laat betalen?

U heeft een goede klant waarvoor werkzaamheden verricht zijn. Echter heeft deze klant na de 2e herinnering nog niet betaald. Hoe benaderd u deze klant dan? Verstuurt u een aanmaning? Ons advies is: doen. Wanneer u dit namelijk verzuimd heeft u gerechtelijk geen poot om op te staan.

Aanmaningen zijn in het bedrijfsleven geaccepteerd en worden eigenlijk altijd verzonden. De stap die daarna volgd: het al dan niet uit handen geven van de factuur, dat is meestal de stap waarbij ondernemers twijfelen.

Het is trouwens goed om bij het sturen van een aanmaning extra kosten in rekening te brengen. U bent namelijk extra tijd kwijt. Aangezien tijd, ook u en uw bedrijf, geld kost mag u een aanmaningsbedrag in rekening brengen.

Na een aanmaning nog geen betaling?

Wanneer uw klanten (ook na een aanmaning) nog niet betalen wordt het tijd om een incassobureau in te schakelen. Uw kunt Salvors inschakelen om uw klant te laten betalen. Wij houden er rekening mee dat u uw klant wilt behouden en gaan uiterst zorgvuldig te werk.

Wij beschikken over een netwerk van incasso bureaus en deurwaarders. Dit netwerk ligt verspreid over Nederland. Dit stelt u als schuldeiser in staat om zo dichtbij mogelijk bij uw debiteur te komen met behulp van een incasso correspondent.

Salvors Incasso Makelaardij

Salvors biedt naast het bovenstaande nog vele andere diensten aan. Wilt u Salvors Incasso Makelaardij inschakelen? Wij bieden in elke kwestie dezelfde service en aandacht. Ons team handelt op basis van een Rotterdamse no-nonsense mentaliteit en op pro-actieve en besluitvaardige wijze en doet altijd vooronderzoek naar de desgewenste debiteur.

Mocht uw interesse zijn gewekt en u heeft nog vragen, neem dan gerust contact op met Salvors Incasso Makelaardij. Salvors, uw one-stop-shop voor creditmanagement zaken!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan gerust onderstaand contactformulier in of bel ons op 010 - 752 3743.