Klant aan het woord: Eteck Duurzame Energie

Cees Verloop over Salvors

Wij werken inmiddels meer dan 3 jaar voor Eteck Duurzame Energie.

Over Eteck.
Eteck is een snelgroeiend snel groeiende onderneming en vertrouwd op een ambitieus team aan een duurzame toekomst. Op dit moment exploiteert Eteck meer dan 200 projecten in de woningbouw, utiliteit en retail met in totaal bijna 35.000 (woning equivalente) aansluitingen. Naast het verzorgen van langjarige energie exploitaties, is Eteck ook actief als ontwikkelaar en in het technisch realiseren van warmte en/of koude opwek installaties.

Wij kwamen met Eteck in contact via een doorverwijzing vanuit businessclub BCNS waar wij al jaren lid van zijn.
In het eerste gesprek met directeur Cees Verloop werd de opmerking geplaatst dat Eteck al de nodige slechte ervaringen heeft met incasso aanbieders. Wij waren de volgende en moesten dus wel van goeden huize komen om de verwachtingen te overtreffen.
Uit deze video en de jarenlange samenwerking is wel af te leiden dat wij geslaagd zijn in het overtreffen van de verwachtingen.

Daar is onze werkwijze en filosofie dan ook op gebaseerd. Een klant doet een beroep op haar incasso makelaar omdat zij geen omkijken wenst te hebben naar het verloop van de dossiers en geïnformeerd wil worden waarbij resultaten worden behaald.

Als incasso makelaar weten wij wat goed is voor onze opdrachtgevers en daar handelen wij dan ook naar door beslissingen te nemen en haar te informeren over de beste stappen die wij voor haar nemen en die wij altijd kunnen verantwoorden.

Voor Eteck handelen wij alle incasso zaken af in samenwerking met onze incasso correspondenten. Ook ondersteunen wij Eteck met debiteurenbeheer. Ofwel een samenwerking vanaf factuur tot uiteindelijke inning hiervan. Een samenwerking waar wij veel energie van krijgen en zeer blij mee zijn, maar zeker niet vanzelf gaat. Want voor iedere opdrachtgever moet je blijven presteren.