Klant aan het woord: Goos Reclamemakers

Lucienne Goos over Salvors

Sinds 2011 ondersteunen we Goos Reclamemakers al met debiteurenbeheer.

Over Goos
Goos Reclamemakers bestaat uit een team van professionals met elk hun eigen expertise. De mensen die graag bij u langs komen om uw vraagstuk aan te horen onder het genot van een kop koffie. De creatievelingen die uw vraagstuk omtoveren tot een onderscheidend concept. De experts die alles weten over materialen, prijzen en planning. Ambachtelijke handen die het échte drukwerk van hoge kwaliteit produceren. Robuuste handen die uw opdracht snijden, vouwen, stanzen en nieten. De specialisten die uw website of webshop maken en uw bedrijf online in de markt zet. En ga zo maar door.

Wij kwamen met directrice Lucienne Goos in contact via de Rijnmondbusinessclub.

In 2011 had de kredietcrisis haar hoogtepunt wel bereikt en was het voor bedrijven waaronder Goos Reclamemakers ook niet altijd even makkelijk.
Een samenwerking inzake debiteurenbeheer kwam dan ook tot stand. Cashflow op orde brengen en houden en klanten niet kwijtraken, was het spanningsveld waar we altijd goed doorheen hebben weten te manoeuvreren.
Voor ons is debiteurenbeheer een oprechte bezigheid alwaar wij bouwen aan een goede relatie met de debiteur. Want in een goede samenwerking gun je elkaar nu eenmaal meer. En dus ook voorrang als het om betalen van facturen gaat.
Deze filosofie past goed in de samenwerking voor Goos Reclamemakers en daarom zijn we ook al zolang bij elkaar en is het resultaat behoorlijk goed zichtbaar en dat geeft de ondernemer rust.